Verwijs een vriend

VERWIJS EEN VRIEND

Kent u iemand in uw netwerk die op zoek is naar een nieuwe professionele uitdaging en misschien past bij ons team? Verwijs dan zeker uw vriend(in)!

ONS REFERRAL-PROCES

Verwijs een familielid, (ex)-collega of vriend(in) die voor ons interessant zou kunnen zijn. We zullen ons best doen om hen te helpen met hun volgende carrièrestap. Als we een contract tekenen met uw vriend(in) voor één van onze functies, ook als freelancer, zullen we u belonen met een voucher van € 500,00 van bol.com of Coolblue. U kunt dit geld (of een deel hiervan) ook doneren aan een goed doel naar keuze. We sturen u hier een bevestiging van zodra uw geld is gedoneerd.

Coolblue present

Maar het gaat niet alleen om geld. Met onze waarden, onze service-ethiek en onze expertise zorgen we ervoor dat uw vriend(in) het naar zijn of haar zin heeft. We hopen van harte dat hij of zij het goed gaat doen bij JIDOKA. Kortom, wij zijn een betrouwbaar bedrijf. Tegelijkertijd ontvangt u een klein bedankje van ons.

HOE WERKT HET?

Stuur een e-mail naar jobs@jidoka.be met zijn of haar naam, e-mailadres en CV. Wij houden u tijdens het hele proces op de hoogte en bevestigen uw voucher van zodra het contract getekend is en uw kennis start met een nieuwe functie bij ons. 

DISCLAIMER

Deze actie is voor iedereen die een vriend(in) met naam, e-mailadres en CV heeft doorverwezen naar jobs@jidoka.be. Dit voor een vacature of een personeelsaanvraag met toestemming van de betrokkene. Deze actie is enkel voor legale inwoners van België. Eén persoon kan meerdere personen doorverwijzen en meerdere vouchers ontvangen als ze volgens de beschreven voorwaarden worden geplaatst. Indien meer dan één persoon dezelfde kandidaat verwijst, krijgt de eerste persoon de voucher.

In het geval dat een beloning betwist wordt, is de beslissing van JIDOKA bindend.