Verwijs een lead

We beseffen dat verwijzingen een essentieel onderdeel zijn voor zakelijke relaties op te bouwen en dat goede leads van overal kunnen komen. Waarom zouden we dit niet verder verkennen en degenen belonen die ons succesvolle leads hebben gestuurd? We zijn een betrouwbare partner en stellen nieuwe aanbevelingen erg op prijs. 

Kent u iemand in uw netwerk die op zoek is naar een betrouwbare partner voor zijn of haar IT-projecten? Dan horen we graag van u. Als het resultaat succesvol is, belonen we u voor uw vertrouwen in JIDOKA en voor de aanbeveling van ons bedrijf.

Wat voor verwijzingen?

Ons dienstenaanbod omvat softwareprojecten, staffing en zelfs training of coaching. Leads die bij dit aanbod passen zijn dus het meest waardevol. Als u ons in contact brengt met een besluitvormer (bv. een manager) of influencer binnen een bedrijf dat interesse zou kunnen tonen voor ons aanbod, krijgt u misschien van ons een beloning.

Als we een contract tekenen met uw lead, zullen we u belonen met een voucher van € 500,00 van bol.com of Coolblue. U kunt dit geld (of een deel hiervan) ook doneren aan een goed doel naar keuze. We sturen u een bevestiging van zodra uw geld is gedoneerd.

Coolblue present

Maar het gaat niet alleen om geld. Met onze waarden, onze service-ethiek en onze expertise zorgen we ervoor dat uw lead zal genieten van een uitstekende service. We hopen van harte dat uw lead de juiste match bij ons zal vinden. Bovendien beloven we u dat uw lead niet teleurgesteld gaat zijn met uw verwijzing. Tegelijkertijd ontvangt u zelf een klein bedankje van ons.

HOE WERKT HET? 

Verwijs een lead door een e-mail te sturen naar info@jidoka.be met de bedrijfscontext, de naam van uw lead, zijn of haar e-mailadres en hun rol in het bedrijf. Wij houden u gedurende het hele proces op de hoogte en bevestigen uw voucher van zodra er een contract met JIDOKA is getekend en het project succesvol van start gaat.

DISCLAIMER

Deze actie is voor iedereen die een lead met naam, e-mailadres en bedrijfscontext heeft doorverwezen naar jobs@jidoka.be. Dit in het kader van een IT-project met toestemming van de betrokkene. Deze actie is enkel voor legale inwoners en leads van België. Eén persoon kan meerdere leads doorverwijzen en meerdere vouchers ontvangen als ze volgens de beschreven voorwaarden worden geplaatst. Indien meer dan één persoon dezelfde lead verwijst, krijgt de eerste persoon de voucher. De verwijzing is alleen van toepassing op projecten met een omzet van ten minste € 10.000,00. 

In het geval dat een beloning betwist wordt, is de beslissing van JIDOKA bindend.