Contacteer ons

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht

Als u een vraag voor ons heeft, kunt u onze mobiele app downloaden om de directe contactgegevens van onze CEO en HR Officer te krijgen. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen zodat we uw bericht aan de juiste JIDOKAN kunnen doorgeven om uw vraag correct te beantwoorden.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Erkende Dienstverlener

JIDOKA is vooropgesteld als een Erkende Dienstverlener by door het Agentschap Innoveren & Ondernemen binnen de KMO Portefeuille voor de pijlers advies en training.

Wat betekent deze erkenning voor onze partners en klanten?

Als u deelneemt aan een JIDOKA-opleiding of ons advies nodig heeft voor één van uw projecten, komt u in aanmerking voor een subsidie van de Vlaamse overheid voor het gesubsidieerde deel van uw project.

Afhankelijk van de grootte van uw organisatie wordt een verschil in subsidiepercentage gemaakt. Kleine organisaties kunnen op jaarbasis een lager bedrag aanvragen, terwijl middelgrote organisaties een groter bedrag aan subsidies kunnen krijgen.

Hoe vraag ik een subsidie aan?

U kunt deze subsidies aanvragen nadat u een overeenkomst met JIDOKA heeft getekend voor een training of een adviesproject. Het is mogelijk om tot 14 kalenderdagen na de start van de cursus of het project een subsidie aan te vragen. Een subsidieaanvraag wordt volledig uitgevoerd via de website van Vlaio, met behulp van uw identiteitskaart en een token waarvoor u een aanvraag hebt ingediend. Er hoeven geen documenten te worden toegevoegd.

Dienstverlenger voor de KMO-Portefeuille

Erkenningsnummer Advies

DV.A225075

Erkenningsnummer Training

DV.O225074

Meer informatie vindt u op www.vlaio.be

Onze kantoren

Office Hasselt
Location Hasselt Hasselt

Corda Campus 6 Hal A

Kempische Steenweg 303 bus 6

B-3500 Hasselt

Zoek op kaart

Find on map

Sluit kaart

Office Mechelen
Location Mechelen Mechelen

The Crescent

Motstraat 30

B-2800 Mechelen

Zoek op kaart

Find on map

Sluit kaart