Kubernetes, van niks naar held

Kubernetes

Een korte introductie, mijn naam is Maxim Rudenko. Ik ben student aan de Hogeschool PXL. Op dit moment studeer ik af in de richting toegepaste informatica, met name in de systeem- en netwerkbeheer. De reden dat ik deze blog schrijf is omdat ik een stagiair ben bij Jidoka. Via deze blog documenteer ik al mijn avonturen, ups en downs en ervaringen die ik tijdens mijn stage heb opgedaan. Mijn stage zal voornamelijk gaan over het onderwerp DevOps en Kubernetes.

Maxim Rudenko

Hopelijk heb je nu een klein idee over de richting van deze blog.

Stages zijn een geweldige manier om je carrière te starten terwijl je nog bezig bent met het afronden van je opleiding. Bij JIDOKA geven we je de ondersteuning en de mogelijkheden die je verdient om je competenties uit te breiden in de boeiende wereld van de informatietechnologie.

Survey engine

More info Arrow icon

Company reporting in PowerBI

More info Arrow icon

SDWorx – Harvest integration

More info Arrow icon

Estimation App

More info Arrow icon

Je kan "hero" niet spellen zonder "HR"

Lees meer

De stage-avonturen van Chris Oortman

Lees meer

Onderzoek naar een go-to-market strategie

Lees meer
Investigating a go-to-market strategy