Trainingen

Bent u op zoek naar een opleiding?

Bij JIDOKA hebben we verschillende opleidingen op maat ontwikkeld voor professionals die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.

We beschikken over professionele lesgevers met uitgebreide praktijkervaring. Onze trainingsvorm is gebaseerd op de ervaring, de rol en de competenties van een deelnemer.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe tools en technologieën. We organiseren onze opleidingen in de gebouwen van JIDOKA te Mechelen of op een door u gekozen locatie.

Erkende Dienstverlener

JIDOKA werd vooropgesteld als Erkende Dienstverlener door het Agentschap Innoveren & Ondernemen binnen de KMO Portefeuille voor de pijlers advies en training.

Wat betekent deze erkenning voor onze partners en klanten?

Als u deelneemt aan een JIDOKA-opleiding of ons advies nodig heeft voor één van uw projecten, komt u in aanmerking voor een subsidie van de Vlaamse overheid voor het gesubsidieerde deel van uw project.

Afhankelijk van de grootte van uw organisatie wordt een verschil in subsidiepercentage gemaakt. Kleine organisaties kunnen op jaarbasis een lager bedrag aanvragen, terwijl middelgrote organisaties een groter bedrag aan subsidies kunnen krijgen.

Hoe vraag ik een subsidie aan?

U kunt deze subsidies aanvragen nadat u een overeenkomst met JIDOKA heeft getekend voor een training of een adviesproject. Het is mogelijk om tot 14 kalenderdagen na de start van de cursus of het project subsidie aan te vragen. Een subsidieaanvraag wordt volledig uitgevoerd via de website van Vlaio, met behulp van uw identiteitskaart en een token waarvoor u een aanvraag hebt ingediend. U hoeft geen documenten toe te voegen.

Dienstverlenger voor de KMO-Portefeuille

Erkenningsnummer Advies

DV.A225075

Erkenningsnummer Training

DV.O225074

Meer informatie vindt u op www.vlaio.be

Beschikbare trainingen

Git Training

Meer info More info

Agile Requirements Modeling

Meer info More info

Clean Code Training

Meer info More info

DevOps Fundamentals

Meer info More info

Frontend-training

Meer info More info

Heeft u interesse in deze service of wilt u graag meer weten?

Neem rechtstreeks contact op met Patrick Hellemans of vul het online formulier in.

Contacteer Patrick