Draag jouw steentje bij aan een kwaliteitsvol onderwijs

Mockup VOI.CE app

19 november 2021

Flutter / JIDOKA / Mobile

VOI.CE logo

Op 16 november lanceerde de Vlaamse Onderwijsinspectie tijdens een persmoment de VOI.CE-app. De app is een laagdrempelig kanaal om in gesprek te gaan met onderwijsparticipanten. Ze stellen vragen en geven nadien de antwoorden terug. Op die manier krijgt de Onderwijsinspectie zowel zelf informatie over hoe leraren, leerlingen en ouders de school en haar onderwijs ervaren – wat een belangrijk gegeven is in het kader van schoolvoorlichtingen-, maar delen ze ook informatie met oog op de kwaliteitsontwikkeling in scholen. Iedereen met affiniteit met het onderwijs krijgt op die manier een stem.

Dit project is ontwikkeld met de JIDOKA mindset in onze Software Factory. Dit betekent dat we in nauwe samenwerking met de klant zijn behoeften in kaart brengen. Stap voor stap werken we samen het project verder uit. Gedurende de volledige looptijd van het project staan we in nauw contact met de klant. Door wekelijkse demo’s en feedbackmomenten kunnen we een kwaliteitsvol product opleveren dat meteen door de klant kan getest worden. Op deze manier wordt de feedbackloop kort gehouden.

De VOI.CE app en website zijn volledig gebouwd in Flutter, wat als grootste voordeel heeft dat je slechts met één codebase moet werken en dat die code zich vertaalt naar native code voor zowel iOS, Android als web.

Meer informatie vind je hier: https://www.onderwijsinspectie.be/nl/voice

Mockup VOI.CE app

26 april 2021

Welkom Tom Decoutere

Lees meer
Welcome Tom Decoutere

22 maart 2021

Welkom Jana Bruyninckx

Lees meer
Welcome Jana Bruyninckx

9 juni 2021

Onze zoektocht naar nieuwe kantoorruimtes

Lees meer
Verhuis kantoor Corda Campus