JIDOKA walks for charity

 

JIDOKA walks for charity

 

Op vrijdag 10 augustus 2018 wandelen vijf JIDOKA collega’s de Dodentocht in Bornem. Deelnemen aan de Dodentocht, louter om het doorzettingsvermogen op de proef te stellen, leek voor enkele (geroutineerde) collega’s niet uitdagend genoeg te zijn. Een brainstormsessie resulteerde in “JIDOKA walks for charity”. Zwoegen en gelijktijdig een goed doel steunen. Dat lijkt ons wel wat om 200% voor te gaan!

 

Wat gaan we nu precies doen vraag je je af?

 

Wel, op de eerste plaats gaan onze collega’s veilig en wel de 100km proberen af te leggen. Gekoppeld hieraan hebben onze eigen technici een eenvoudig digitaal platform ontwikkeld waarop vrienden, familie, sympathisanten (kortom: iedereen!) op diverse manieren onze lopers en/of het goede doel een warm hart kunnen toedragen door een gift uit te brengen. Deze gift komt integraal toe aan de hieronder vernoemde organisatie.

 

Welk goed doel hebben we gekozen?

 

Graag willen we deze fundraising doen ten voordele van Vakantiehuis Fabiola, een vakantiecentrum gelegen in het warme Limburgse Maasmechelen met bijzondere aandacht voor personen met een beperking. Hier kunnen (leef)groepen, (zorg)instellingen, scholen, gezinnen, families en verenigingen terecht kunnen voor een week(end)je weg, om allen samen zorgeloos genieten van vakantie.

 

Een plek waar genieten centraal staat, waar dagdagelijkse zorgen even vergeten kunnen worden, waar allerlei leuke (aangepaste) activiteiten gedaan kunnen worden, waar iedereen welkom en gelijk is, waar onvergetelijke momenten beleefd kunnen worden!

 

 

Sinds kort is JIDOKA trouwe IT partner van Vakantiehuis Fabiola en dat vinden we, gezien het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, gewoonweg fantastisch. Mensen die zich dagelijks inzetten om voor zorgbehoevenden en hun begeleiders een onvergetelijke vakantie te bezorgen, vaak met de kleine dingen in het leven. Daar worden wij nu eens blij van. Bij Vakantiehuis Fabiola komt iedereen op adem en dat is fantastisch om te zien. Hun warm en hartelijk team staat steeds klaar hun bezoekers een fantastisch verblijf te verzekeren.

 

Wie graag meer informatie wenst over het vakantiecentrum kan ook zeker eens een kijkje nemen op de website www.vakantiehuisfabiola.be of op hun de FB-pagina www.fb.com/vakantiehuisfabiola

 

Welke projecten van Vakantiehuis Fabiola willen we steunen?

 

Het spreekt voor zich dat vzw’s zich vaak moeten beroepen op de gulle harten van hun netwerk om vooruit te kunnen. Vakantiehuis Fabiola heeft ons 3 projecten doorgegeven die bij hen op het verlanglijstje staan. Afhankelijk van hoeveel donaties we ontvangen, kunnen we tegemoetkomen aan de broodnodige investeringen die op hen wachten.

 

Project 1: Digitalisering fotozoektochten

 

Vakantiehuis Fabiola organiseert voor haar gasten fotozoektochten met behulp van foto’s op papier. Met dit project zouden ze graag een 3-tal tablets willen aankopen om de jongeren interactief mee op pad te sturen en de fotozoektocht te digitaliseren.

Te bereiken doel €1.500

 

 

Project 2: Fun2Go met aanhanger

 

Veel te vaak ziet Vakantiehuis Fabiola groepen starten aan hun verblijf met veel te weinig begeleiders om de zorgbehoevende deelnemers voldoende te ondersteunen. Om hieraan tegemoet te komen droomt Vakantiehuis Fabiola ervan om een (of meerdere) Fun2Go met FunTrain Trailer fietsen aan te kopen. Met deze bijzondere fiets kan namelijk één begeleider samen met drie gasten op fietstocht gaan en hoeft niemand achter te blijven!

Te bereiken doel €7.410

 

 

Project 3: Nieuwe vloer voor sporthal

 

De vloer van de sporthal waar jongeren die Vakantiehuis Fabiola bezoeken vaak vertoeven, is dringend aan vervanging toe. Met dit project kan Vakantiehuis Fabiola de nodige vernieuwingen voorzien en de sporthal nieuw leven inblazen.

Te bereiken doel €38.000

 

 

Wil je graag een steentje bijdragen? Super!

Klik op ‘Deelnemen’ en help Vakantiehuis Fabiola door een donatie te doen en hun droomprojecten helpen verwezenlijken. Wij zijn je eeuwig dankbaar.

Deelnemen

 

Welke mogelijkheden zijn er om te doneren?

 

Voor ieder wat wils!

 

 1. Je kan meedoen aan onze wedstrijdvragen, doneert een centje en maakt zelfs kans om een prijs te winnen. Fijn, toch?
 2. Je wenst niet mee te doen aan onze wedstrijdvragen, maar wilt wel een centje doneren. Dat kan zonder probleem!
 3. Als bedrijf wil je ons steunen met een donatie en je bedrijfslogo op onze wandel t-shirts te zien? Komt in orde!

 

Belangrijk om te weten

 

 • Iedereen die deelneemt aan onze actie, ontvangt na de Dodentocht nog een mail met een samenvatting van zijn/haar antwoorden
 • De persoonsgegevens die je invult in ons deelnameformulier worden uitsluitend in functie van deze geldinzameling gebruikt en zullen niet gedeeld worden met derden, met uitzondering van Vakantiehuis Fabiola
 • Ben je een bedrijf en wil je je logo op onze wandel t-shirts, bezorg ons dan zeker voor 20 juli je bedrijfslogo zodat we tijdig de t-shirts kunnen bedrukken
 • Midden augustus maken we de winnaars bekend van onze wedstrijdvraag en jokervraag (via mail en social media)
 • Je donatie dient rechtstreeks gestort te worden op het rekeningnummer van Fabiola
  • Referentie ‘naam achternaam sponsoring dodentocht’ – dezelfde naam die je gebruikt hebt om het deelnameformulier in te vullen 
  • IBAN BE03 8335 4638 3684
  • BIC GKCCBEBB
 • Giften vanaf 40,00 € zijn fiscaal aftrekbaar. Indien je een attest wenst, willen we vragen je gegevens via e-mail aan Vakantiehuis Fabiola te bezorgen via info@vakantiehuisfabiola.be